Politica de confidentialitate

 

Politica de confidentialitate descrie informatiile pe care le colectam, cum sunt acestea folosite si care sunt practicile HOSTINGMADD in ceea ce priveste securitatea informatiilor.

 • Colectarea informatiilor

  In momentul contractarii unor servicii, va putem solicita informatii de identificare sau de contact (ex: nume, adresa de email, telefon, etc.).

  Daca contactati departamentul de asistenta va putem solicita diverse informatii legate de sistemul de operare, tipurile de programe folosie sau alte detalii de ordin tehnic ce ne pot ajuta pentru rezolvarea solicitarii de sistenta.

  La vizitarea sitului nostru, vom colecta in mod automat adresa dv. IP, ora si data vizitei, tipul browserului folosit cat si fisierele pe care le-ati accesat.
   
 • Securitatea datelor personale

  HOSTINGMADD certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

  Toate datele si informatiile furnizate de clienti, atat la momentul inregistrarii pe site, cat si ulterioare, sunt absolut confidentiale. Aceste date sunt necesare si vor fi folosite exclusiv in scopul furnizarii serviciilor comandate (confirmarea comenzilor, notificari, expedierea facturilor). Ele nu vor fi sub nici o forma trasmise tertilor sau folosite in alte scopuri.

  Confidentialitatea se extinde si asupra fisierelor, email-urilor, bazelor de date sau a oricaror alte informatii incarcate sau create pe serverele HOSTINGMADD .

  In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra, sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem - introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM.

  ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI HOSTINGMADD.COM  SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL HOSTINGMADD.COM, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.
   

 • Protectia copiilor

  Acest site nu ofera servicii persoanelor sub 18 ani. 

 

 • Google Analytics

  HOSTINGMADD foloseste Google Analytics pentru analizarea traficului pentru acest site si astfel este posibil ca IP-ul dv., tipul browserului cat si ora si data de acces sa fie procesate pentru obtinerea de date statistice legate de traficul sitului.