Despre noi

HOSTINGMADD a fost lansat in domeniul serviciilor de gazduire web hosting la mijlocul anului 2011. MADD Electronics Group este prezenta pe piata retelistica inca din 2002, devenind in timp cel mai mare si important furnizor de echipamente de retelistica din Romania. Serviciile oferite de noi fiind disponibile pe o infrastructura hardware de tip cluster. Misiunea noastra este ca printr-o evolutie continua sa devenim cel mai bun furnizor de servicii de web hosting din Romania.
Dispunem de un datacenter propriu echipat cu cele mai noi si puternice servere existente la ora actuala,  echipat cu sisteme de protectie la standarde ridicate si cu o conexiune redundata la internet ce beneficiaza de peering cu toti providerii din Romania, dar si de legaturi directe internationale (provider principal Telia, peste 200Mbps contractati). Acest lucru, impreuna cu cunostintele solide ale echipei noastre tehnice, ne permite sa oferim solutii profesionale de gazduire web pentru toate tipurile de site-uri, de la cele mici consumatoare de resurse, cum sunt blogurile sau site-urile de prezentare, la cele mari, cu mii de vizitatori unici pe zi.

Parcurgand site-ul nostru, puteti sa aprofundati caracteristicile tehnice ale serviciilor oferite de noi. Practic, veti regasi tehnologii si echipamente ce diferentiaza pozitiv oferta noastra fata de a altor competitori. Dintre acestea enumeram pe cele mai reprezentative pentru pachetele de gazduire web hosting de tip shared:

 

  • - Hard disk-urile folosite de noi pe servere sunt de tip SSD de inalta performanta cu o viteza de scriere/citire de 850Mbps si un timp de acces de 0,015 ms.
  • - Contorizarea consumului de resurse nu este efectuata nici la trafic, nici la numar de afisari ca alti competitori, ci doar la numarul de vizitatori. Practic, pe un simplu pachet web start de 1,40 euro puteti gazdui site-uri cu pana la 30.000 de vizitatori/luna si cu peste 100.000 de afisari (un vizitator afiseaza cate pagini doreste atunci cand viziteaza un site)
  • - Nu limitam resursele hardware sub nici o forma, chiar daca aveti intr-o zi mai multi vizitatori decat media obisnuita. Astfel, site-ul dumneavoastra va functiona la fel de bine. Daca site-ul dvs, in mod constant, depaseste un consum de resurse hardware specifice unui anumit tip de pachet, veti fi contactat de departamentul nostru comercial in vederea upgradarii acestuia.
  • - Suportul tehnic este acordat numai de catre administratori de sistem cu o buna pregatire profesionala.

 

Stabilitate si evolutie constanta spre nevoile clientilor

 Pe parcursul anilor MADD Electronics Group a reusit sa ofere clientilor constanta atat in ceea ce priveste calitatea serviciilor cat si prin dedicarea si dorinta constanta de imbunatatire. Promisiunile HOSTINGMADD sunt sustinute de actiunile noastre de-a lungul timpului oferind astfel garantia grijii fata de dezvoltarea si pe viitor a clientilor nostri.

 

99.9% uptime garantat

Datorita eforturilor constante de imbunatatire a serviciilor oferite, in acest moment va putem garanta o prezenta online de minim 99.9% din timp.
 

 

Asistenta rapida

Alaturi de disponibilitatea serviciilor, asistenta este in topul prioritatiilor noastre si facem tot posibilul sa raspundem in cel mai scurt timp nevoilor dvs.

 

Siguranta datelor

Este una din preocuparile noastre principale, din aceste motiv avem 3 zone de backup: local, in retea precum si backup intr-o locatie fizica secundara pentru abonamentele PREMIUM.

 

Conectivitate cu principalii furnizori de Internet

Urmarim in permanenta sa avem o conectivitate cat mai buna cu principalii operatori de Internet din Romania. In luna noiembrie, 2009, am adaugat o conexiune directa si cu RDS si astfel am ajuns la un total de 3 furnizori majori (RDS, Euroweb, CST-NETWORK) + 1 legatura de peering.

 

Capital si acționariat 100% Romanesc

Avem incredere in români si de aceea consideram ca este important sa dam un exemplu pozitiv in aceasta directie. Mai mult, pe cat este posibil incercam sa folosim resurse 100% românesti pentru a stimula si incuraja tot ce avem mai bun.

 

Suntem deschisi si dispusi sa invatam in continuare

Am fost mereu pasionati de proiectele noastre, am cautat sa facem tot timpul ceva nou si sa imbunatatim serviciile oferite.